Candles and Flowers

Mi a thaimasszázs?

Tradicionális Thaimasszázs

Gyökerei az ősi Indiába nyúlnak vissza. A masszázs hatása elsősorban az energiarendszer kiegynesúlyozásában rejlik. A masszázs az izmok nyomásáva, nyújtásával a szabad energiaáramlást igyekszik biztosítani. Sajátossága, hogy a thai masszőrök ujjaikon kívül kézfejüket, könyöküket, térdüket és lábukat is használják az élettani pontok masszírozása során. A masszázs rendkívüli hatékonyságát a különböző testrészek sajátos kimozgatásával, kiropogtatásával fokozzák. Fizikai és pszichés értelemben a fájdalmak és merevségek oldása, a rugalmas, hajlékony, elengedett állapot létrehozása a cél.

Masszőreink Thaiföld legjobb massázsiskoláiban sajátítják el ma is a thaimasszázs évszázados titkait és fogásait.

Ez egy olyan száraz (olaj nélküli) kezelés, amely vékony anyagú masszázsruhán keresztül, matracon, a földön történik.

Thai Gyógynövényes masszázs

Ez a masszázstípus a tradicionális thaimasszázs kombinációja különféle gyógynövénygőzökkel. A gőzölt herbazsákkal masszírozva, a gőz melegével és gyógynövények olajával serkentik a vérkeringést, működésbe hozzák az izmokat és a merev ízületeket. Kíválóan alkalmas az erősen igénybevett ízületek és izmok felfrissítésére, fájdalmak kezelésére. A gyógynövényes zsák több, mint 15 különböző gyógynövényt tartalmaz.

Thai olajos masszázs

A masszázs menete lényegében megegyezik a tradicionális thaimasszázséval, azzal a különbséggel, hogy az olajtól csúszósá vált testen bizonyos fogásokat elhagynak. Az illóolajok az érintés és a szaglás érzékszerveit együttesen használva fejtik ki jótékony hatásukat, közvetlenül a bőrön keresztül. Az olajos masszázs stimulálja a vérkeringést, az illóolajok pedig körülölelik a testet és felszívódva az orron át belélegezve hatnak. Segít a méregtelenítésben, erősíti az immunrendszert, a bőrt rugalmassá, selymessé teszi, a fáradt lelket felüdíti.

Thai talpmasszázs

A talpmasszázs ősi kínai eredetű gyógymód, több mint 3000 éve sikeresen alkalmazzák Ázsiában. Megelőz és gyógyít számos betegséget.
Szinte minden érzőideg a talpból gyökerezik. A talpmasszázs stimulálja, megfelelően serkenti a belső szervek aktivitását, tevékenységét. Egyensúlyba hozza a vér- és nyirokkeringés zavartalan működését, javítja a kondíciót, állóképességet. Fejleszti, ill. tökéletesíti a test immunitását, méregtelenít, fiatalít és elősegíti a hosszú életet. A masszőr a kezét, ujjait és speciális fapálcikát használ krémmel és olajjal.
A talp a test térképe. Ha egy testrész vagy szerv beteg, keringése rossz, a megfelelő pont a talpon különösen nyomás vagy fájdalom érzékennyé válik. Ha ezt a pontot masszírozzák, a hozzá tartozó testrégió keringése javul.

Különböző egészségügyi problémáival forduljon bizalommal diszpécsereinkhez, hogy az Ön számára legmegfelelőbb masszázsban részesüljön.