Referenciák

Siam Center Thaimasszázs a ValóVilág Show-ban (2003.03.15.)

A bangkoki Wat Po buddhista masszázsiskolából jött öt thai hölgy, lakóink legnagyobb örömére. Fél nyolc körül érkeztek a Villába. Magyarul egyikük sem beszélt, de nem is a dumán volt a hangsúly, hogy képzavarral éljünk.

Siam Center Thaimasszázs a Big Brother Valóság Show-ban (2002.10.30.)

Beindultak a thai masszőrlányok. Most éppen a fiúk vannak soron.

A három thai leányzó megérkezett, lerakták kis matrackájukat, míg a többiek a torony felállításával foglalatoskodnak az udvaron. Andi érkezik először katonaruhában. Rögtön leveti a súlyos katonarucit és felölti a fehér munkaruhát. Zsanett követi, majd hanyattdőlnek a matracokra.

Boss Magazin (1999.08.)

… Az egyik legősibb, legnépszerűbb és leghatékonyabb a szerte a világon híres thai masszázs. Bár Thaiföld sokunk gondolataiban – nem minden alap nélkül – a szexturizmus fellegváraként él, a magyarországi Siam Thai masszázscentrumok távolról sem álcázott bordélyházak.

Dögöny a köbön (1999.01.)

… Jól emlékszünk még nagyanyáink mondására, miszerint ha nincs elég pénzed egy piros kosztümre, vegyél egy piros sálat. Nos, ezt az észjárást követve, ha nincs módunk elutazni Thaiföldre, a karácsony előtti stresszt pompásan feloldhatjuk egy jó kis thai masszázzsal. A tradícionális thai masszázsnak semmi köze a szexhez. Thaiföldön a bangkoki Wat Po iskolában buddhisták oktatják. A budapesti Siam Center thai alkalmazottai is ebben az iskolában kapták meg mesterdiplomáikat.

Szerző: © Joy (1999. 01.)

Blikk (1998.10.08.)

… – Három éve járok ide, hetente egyszer, – mondja Lakos Richárd vállalkozó. – Megkönnyebültem, kipihenten megyek el. Észrevehetően többet bírok egy-egy „kezelés” után. Kiegyensúlyozottabb leszek

Szerző: © Blikk (1998.10.08.)

168 óra (1998.05.26.)

… – Thaiföldnek a tradícionális masszázsban igen régi hagyománya, kultúrája van. Ezek a hölgyek beleszülettek ebbe, már gyermekkoruktól elsajátították az alapvető fogásokat a nagyszülőktől, szülőktől. Tehát szinte mindegyikük úgy nő föl, hogy valamelyest ért ehhez. A legjobbak még elvégzik a szakfőiskolát. Olyanok kerülnek tehát ide, akik tanultak és tapasztaltak.

Szerző: © 168 óra (1998. 05. 26.)

Budapest Sun (1998.01.29.)

Ha valaki fizikailag és szellemileg egyaránt frissnek szeretné érezni magát, látogasson el a Siam Center Tradícionális Thaimasszázs Központba.

Thai masszázs (1997.07.12.)

… A világot járt magyarok előszeretettel számolnak be a thaiföldi masszázsszalonokban szerzett pikáns élményeikről. Amikor hallottam, hogy nálunk is létezik ilyen, nem csodálkoztam, csak furcsállottam a dolgot.

Egy maroknyi Thaiföld (1996.05.15.)

…Stressz elől menekülő üzletemberek, távol-keleti egzotikumra fogékony ínyencek számára nyílt meg a Siam Center. A thai masszázsszalon a test és a lélek örömeit szolgálja – szigorúan szex nélkül.

Kacsa Magazin (1996.05.09.)

… Madonna jött, látott, mi meg nem győzzük közölni önökkel a szupersztár szupertitkos ittlétéről mégis kiszivárgott információkat. Legutóbb például megtudtuk, hogy a kondíciójára – is – roppant érzékeny hölgyemény masszőrt rendelt szállodai szobájába. Lehet, hogy a Kacsa magazin cikke, vagy a frissiben megnyílt üzlet hamar elterjedt jó híre adta a dívának az ötletet, s az sem kizárt, hogy a film „gyártásvezetője”, Don Daniel bökte ki csalhatatlan szemmel a legalkalmasabb helyet, de tény, a lapunkban nemrégiben bemutatott Siam Centertől importálta a mesteri kezű lányokat.

Szerző: © Kacsa magazin (1996. 05. 09.)

Esti Hírlap (1996.04.04.)

… Enyhületre talált az éjszaka Madonna agyongyötört teste; masszőz érkezett hozzá, innen a budapesti Kádár utcából. A Kempinski szálló ajánlatára kereste meg telefonon Madonna személyi titkára tegnap a Siam Center masszázsközpontot. Norman asszony elmondta, hogy Madonna nagyon fáradt, hiszen az Evita forgatásán 10-12 órát dolgozik egyfolytában. Ezek után Mantanát bevezette a filmszínész-énekesnő szobájába. Mantana mintegy másfél órát dolgozott Madonnán, aki mosolygós volt, és úgy, ahogy ebben a műfajban kell, elengedte magát

Szerző: © Esti Hírlap (1996. 04. 04.)

Esti Hírlap (1996.03.22.)

… Különösen emlékezetes egy ágyéktáji könyöklés. Loma egész egyszerűen rákönyökölt a combtőtől kissé feljebbi pontra, és úgy is maradt addig, amíg a könyöke alatt egy ér erősen lüktetni nem kezdett. Általánosságban az az ember érzése, hogy ez a masszázs a húst akarja leválasztani a csontról, és mégsem fáj, sőt, kellemes, üdítő érzés

Szerző: © Esti Hírlap (1996. 03. 22.)

Három a (thai) kislány (1996.02.23.)

… Van valami varázslatos abban, ahogy a távol-keleti hölgyek, arcukon titokzatos mosollyal, mint szelíd, frissítő szellő suhannak körülötted, szempillantás alatt bújtatnak ki a kabátodból, az asztalnál alád tolják a bambuszból készült széket és csörrenés nélkül teszik eléd a tálcát a kávéval, üdítővel.