Ajándékjegy

Eredeti ötletet, hasznos ajándékot keres szeretteinek, barátainak, üzletfeleinek, munkatársainak?
Születésnapra, névnapra, karácsonyra, vagy bármilyen alkalomra rendkívüli örömet szerezhet a különleges élményt nyújtó thaimasszázs ajándékjeggyel!
A megajándékozottnak mindössze a számára legkedvezőbb időpontot kell telefonon egyeztetnie velünk.

Ajándékjegy első oldalAjándékjegy hátoldalMit érdemes tudni az ajándékjegyről?

  1. Érvényessége a kiállítás dátumától számított 6 hónap. Az érvényességi időt meghosszabbítani nem lehet!
  2. Cégünk garantálja, hogy az érvényességi időn belül – előre egyezetett időpontban – a feltüntetett szolgáltatást, a megjelölt szalonban, a legmagasabb szakmai szinten biztosítja a vendég részére. Más szolgáltatásra becserélni, pénzt visszatéríteni, az elveszett ajándékjegyet pótolni sajnos nem áll módunkban.
  3. Az ajándékjegy felhasználása előtt kérjük, hívjon fel bennünket, hogy a szolgáltatás igénybevételére legkedvezőbb időpontot megtalálhassuk Önnek.
  4. Az ajándékutalvány bármelyik üzletünkben megvásárolható.
  5. Az előre kifizetett, vagy banki átutalással teljesített ajándékjegyeket postai úton, vagy futárszolgálattal eljuttatjuk az egyeztetett címre.
  6. Kérjük, hogy a masszázsra az ajándékjegyet hozza magával!

Tájékoztató:

  1. A régebbi típusú ajándékjegyeket csak abban az esetben áll módunkban elfogadni, amennyiben az érvényességi ideje nem járt még le!
  2. Az üres, kitöltetlen – bianco – jegyek közül csak a fent szereplő mintával megegyező ajándékjegyeket tudjuk elfogadni!
  3. Az ajándékjegy készpénzre nem váltható!